Fremgangsmåde
Start med at bage hasselnødderne ved 220 grader i 5-6 minutter
Hak chokoladen fint og kom den i en skål.
Fjern skallerne fra nødderne og blend dem herefter til en fin ensartet melkonsistens.
Hæld fløde i en gryde og bring det i kog. Lige så snart fløden simrer, slukkes der for varmen.
Hæld den varme fløde over chokoladen og pisk det sammen til en ensartet masse. Kom smørret i i små tern. Tilsidst tilsættes de finthakkede nødder og massen vendes godt sammen.
Skold et patentglas med kogende vand, og hæld chokoladesmørret heri. Opbevar chokoladesmørret i køleskabet i op til 2 uger.
Tip! Prøv mine knækbrød til nøddecremen. Find opskriften på knækbrød - klik her.
Ingredienser
Giver en halv liter Nutella
- 50 gram hasselnødder
- 110 gram mørk chokolade
- 110 gram mælkechokolade
- 2,50 dl. piskefløde
- 50 gram smør