Fremgangsmåde
Så er det suppetid...
Minestronen er en af mine rydde op supper.
Køb en luns bacon, og skær den i små stykker, der passer til at kunne spises med ske. Steg det af i en gryde, til det er gyldent.
Imens ordnes alle grøntsagerne. De skylles, og hakkes i små tern. Alt stegs af i gryden med fedtstoffet fra bacon.
På med de hakkede tomater og bouillon, laurbær og den tørrede pasta. Lad det hele simre i 6-8 min. Og smag suppen godt til. Koger du den længere, kan grøntsagerne godt smatte helt. Jeg kan godt lide lidt bid...
Ingredienser
Minestrone
- 200 gram bacon i tern
- 1 passende mængde blandede grøntsager såsom: courgette, peberfrugt, løg, hvidløg, kål, kartoffel, tomater, gulerødder etc.
- 2 dåser hakkede tomater
- 0,50 liter bouillon
- 4 stk. laurbærblade
- 1 håndfuld knust pasta eller små suppehorn
- 2 spsk. hakket persille