Fremgangsmåde
Du starter med selve dressingen med sukker, fløde, eddike og olie. Bland det hele sammen.
Snit løg og agurk i de størrelser, du gerne vil ha´ det i. Hak purløget i små stykker, og bland også det med resten.
Du skal huske på, at der allerede er både sødme og syre i de marinerede sild, men derfor kan du godt lige smage på dressingen. Jeg kan godt li´ en ordenligt omgang peber i også...
Brug toppen af purløgene, lidt små stænger af agurken og lidt rødløg til en lille fin urtesalat til toppen.
Ingredienser
Hildas Sild
- 1 stort glas marinerede sild
- 0,50 stk. agurk
- 1 lille rødløg
- 1 bundt purløg
- 3 spsk. dijon
- 2 spsk. eddike
- 3 spsk. sukker
- 3 spsk. piskefløde
- 3 spsk. olivenolie
- 4 stk smilende æg