Fremgangsmåde
Giver 12 stk.
Kog vand og dadler op, og kom natron og ingefær i, og lad det trække i 10 min.
I med sukker og smør. Pisk æggene i et ad gangen.
Sigt mel og bagepulver i, og bag dem i smurte muffinforme i 21 min. ved 180 grader.
Alt til karamelsaucen koges sammen.
Anret den lune kage med den lune sauce ud over.
Kom evt. en kugle frisk sorbet til. Det giver en god ballance til alt det søde og fede.
Ingredienser
dejen giver 12 stk.
- 4,50 dl. vand
- 370 gram dadler, hakkede
- 1,50 tsk. natron
- 1 tsk. tørret ingefær
- 90 gram smør
- 250 gram sukker
- 3 stk. æg
- 185 gram hvedemel
- 1,50 tsk. bagepulver
karamelsauce
- 150 gram smør
- 1 dl. lys sirup
- 230 gram brun farin
- 1 dl. piskefløde