Fremgangsmåde
Snit løg og hvidløg, og sautér det af i lidt olie eller smør.
Kom en dusk timian, peberkorn og et glas hvidvin ved. Lad det koge op, inden kålen kommer i. Kom bare alt væden fra dåsen med.
Steg flæsket af i mindre stykker, så det lige får lidt farve, og kom dem med op i kålen, sammen med gulerødderne.
Damp det hele sammen under låg i 15-20 min, imens pølserne steges gyldne på panden. Vend det hele sammen med kartoflerne, og smag godt til med salt og peber.
Servér det med hakket persille og grov sennep.
Ingredienser
Choucroute
- 2 stk. skalotteløg
- 3 fed hvidløg
- 1 dusk timian
- 10 stk. peberkorn
- 1 glas hvidvin
- 1 dåse surkål
- 4 skiver flæsk
- 4 stk. grove pølser
- 4 stk. gulerødder
- 12 stk. kogte kartofler
- 4 spsk. grov sennep
- 4 spsk. hakket persille